El Rugby Sant Cugat, en plena forma, juga el partit ajornat davant un Les Abelles ferit


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat es veu les cares amb el Les Abelles a la Guinardera

El Rugby Sant Cugat es veu les cares amb el Les Abelles a la Guinardera

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a les cinc de la tarda el Les Abelles valencià en el partit ajornat corresponent a la jornada 13 del grup B de Divisió d'Honor B. Els de Luis Soares reben un líder ferit, que ha encaixat les dues úniques derrotes en les dues últimes jornades, i ho fan en un moment immillorable, després de tres victòries seguides. Els santcugatencs intentaran retallar la distància amb el quart classificat, un Calvià que es troba lluny, a vuit punts.

Fa només unes setmanes la situació del Rugby Sant Cugat era complicada. Els de Soares no trobaven el camí de la victòria i havien arribat a apropar-se a la zona perillosa de la classificació. Ara bé, des de fa tres partits i protagonitzant dues remuntades, davant Poblenou i Santboiana B, i un triomf solvent contra el Tatami, han recuperat el caràcter competitiu que els caracteritza i ara miren ja cap amunt. Les posicions de promoció d'ascens són una utopia, però l'equip es troba en línia ascendent.

Per seguir amb aquesta dinàmica hauran de superar un Les Abelles perillós per dos factors: un, per tenir una plantilla potent i erigir-se com el màxim candidat del grup a l'ascens, i el segon, per la intensitat amb la qual pot sortir un equip afamat després d'encadenar les dues primeres derrotes. Els valencians, líders, encara tenen 10 punts de marge respecte el segon, el CAU València, amb un partit menys, i esperen posar terra per mig per estar tranquils al primer lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.