El Volei Sant Cugat confia en el pavelló de Valldoreix per plantar cara al potent Haris de Tenerife


  • Comparteix:

Les santcugatenques han puntuat en tots els partits a casa

Les santcugatenques han puntuat en tots els partits a casa

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda l'Haris de Tenerife, i confia en la força del pavelló de Valldoreix per esgarrapar un bon resultat davant un dels conjunts més forts de la Superlliga Femenina. Les santcugatenques han puntuat en els tres partits disputats fins ara com a locals i ho volen tornar a fer contra el tercer classificat, que ve de perdre el seu primer partit a la pista de l'Avarca Menorca.

El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, constata el perill de l'Haris, que té un gran bloc de jugadores amb experiència, i adverteix que arribaran a Sant Cugat amb ganes de refer-se de l'última derrota.

Rafa Ruiz

Ens pot passar factura, per una derrota que potser no esperaven i que els pot fer pujar la guàrdia. Però juguem a casa i volem seguir amb confiança de puntuar.


Les santcugatenques venen de perdre a la pista de l'IBSA, un altre conjunt canari poderós, però el tècnic diu que l'equip té 'seguretat i confiança' per intentar aconseguir un resultat positiu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.