La comissaria de la Policia Nacional espanyola passa a dependre de la seu policial de Terrassa


  • Comparteix:

La reorganització de la Policia Nacional espanyola al municipi avança amb el nomenament de Manuel García Ceballos com a nou comisari de la seu policial de Terrassa, de la qual dependrà Sant Cugat. La reestructuració definitiva, motivada pel desplegament dels Mossos, es completarà amb la reubicació a la seu egarenca dels agents provinents de Sant Cugat i Rubí.

Manuel García Ceballos, el nou cap de la seu policial de Terrassa, serà l'encarregat de supervisar i coordinar la reestructuració de la Policia Nacional espanyola a la comarca. Aquesta remodelació preveu la incorporació de la comissaria de Sant Cugat a la seu policial de Terrassa i la reducció de les seves funcions.

L'inspector en cap del gabinet de premsa de la Prefectura Superior de Policia, Rafael Jiménez, explica els canvis.

Rafael Jiménez

Hem agrupat les comisaries de Sant Cugat i Rubí amb la de Terrassa. A Sant Cugat quedarà l'oficina per fer els tràmits documentals.


Amb aquesta redistribució, la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat assumeix únicament funcions administratives com la tramitació de documents i expedicions de DNI, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.