Mishima i Mirabet enceten el Petits Camaleons amb una proposta per a adults


Temes relacionats

Arrenquen les votacions populars del concurs 'Petits talents' (15/set/14)

Dilluns es tanca el període d'inscripcions del concurs 'Petits Talents' ( 9/set/14)

Mishima i Ramon Mirabet, proposta del Petits Camaleons per als adults ( 7/jul/14)

El 'Petits talents' busca joves promeses per actuar al festival Petits Camaleons (20/mai/14)

Manel, Txarango i Lax'n'Busto faran ballar els infants al Petits Camaleons (20/mai/14)

Manel, La Iaia i La Troba Kung Fu, confirmats al 'Petits Camaleons' (16/mai/14)

El festival infantil Petits Camaleons torna a Sant Cugat el 4 i 5 d'octubre (11/abr/14)


  • Comparteix:

Mishima en concert

Mishima en concert

El Festival Petits Camaleons arrenca aquest divendres la seva 3a edició amb els concerts de Mishima i Ramon Mirabet a les nou del vespre a la Carpa Raluy. Les dues formacions protagonitzen 'Camaleons Grans', una proposta musical només per a adults.



Per primera vegada, el Festival Petits Camaleons dóna el tret de sortida avui amb dos concerts adreçats a majors de 18 anys. 'Camaleons Grans' s'adreça a pares, mares, avis, tiets i tietes amb ganes de sentir el pop de Mishima, que presentaran a Sant Cugat el seu darrer disc, 'L'ànsia que cura' (2014). La cita també inclou un concert del cantant Ramon Mirabet, que va triomfar a la versió francesa del programa 'Operación Triunfo'. L'entrada a 'Camaleons Grans' és gratuïta si es disposa d'abonament per al festival. Si no, el preu és de 10 euros.

Manel, Txarango, Oques Grasses, La Iaia i Quart Primera encapçalen el cartell d'enguany
Una vintena de grups passaran pel festival, que enguany tindrà sis escenaris repartits entre el Teatre-Auditori, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i la Carpa Raluy. Dissabte els plats forts seran les actuacions de Manel, La Troba Kung-Fú, Joan Colomo, Quart Primera i Joana Serrat. També hi haurà 9Son, una de les bandes revelació de la temporada, el jazz de Pepino Pascual, les versions de Beatles For Kids i els sons africans d'Estil Malinké. Completen el cartell de dissabte el duet Cálido Home, els santcugatencs Maio de Sal i la Karaoke's Band Kids.

Diumenge serà el torn de Lax'n'Busto, Txarango, Oques Grasses i La Iaia. Els cantautors Dani Flaco i Cesk Freixas, el quartet contemporani Obeses, The Free Fall Band i La Vella Dixieland també actuaran al festival. A més, la jornada de diumenge inclourà els concerts del santcugatenc Frank Knurf, la cantant de folk La Marta Rius i la Banda dels Petits Camaleons. Durant tot el cap de setmana, el festival oferirà altres activitats com tallers d'iniciació a la música, rodes de premsa protagonitzades per nens i nenes, un karaoke infantil i un espai 'chill-out' per a pares i mares que vulguin descansar. Tant dissabte com diumenge el festival arrencarà a dos quarts de dotze del migdia i s'allargarà fins a les set de la tarda.

Petits talents
Els joves també tindran l'oportunitat de pujar a dalt de l'escenari per mostrar les seves habilitats musicals amb el concurs 'Petits talents', que organitza Cugat.cat. Seran les actuacions dels set guanyadors del certamen, que abans han hagut d'enregistrar un vídeo amb la seva peça musical. Tots els vídeos s'han sotmès a votació popular i a un jurat professional. Els guanyadors són: Carmen Pendones, Lucía de Obes, Júlia Bartomeus i Ariadna Campos, Hudson Silva, Lumaistero, Marc Marín i Martí Baldi, i Claudia Castellsegué.

Apropar la música a nens i nenes de zero a 14 anys
L'esperit del Festival Petits Camaleons consisteix a acostar la música a nens i nenes de zero a 14 anys. Per això, els concerts s'adapten als infants amb volums adequats, horari diürn, actuacions curtes i varietat d'estils. El director artístic del festival, Albert Puig, destaca la voluntat de la proposta per seguir creixent i superar la xifra d'assistents d'anys anteriors.

Albert Puig

La venda d'entrades en relació amb l'any passat està anant molt per sobre. Esperem que vingui molta gent aquest any.


L'edició de l'any passat va arribar als 3.000 assistents, una xifra que l'organització espera superar enguany. Els abonaments diaris tenen un preu d'entre 15 i 25 euros per persona, en funció dels concerts als quals es vulgui assistir. També es pot adquirir un abonament per a tot el cap de setmana per 40 euros. Els nens i nenes de zero a 3 anys tenen entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.