La novel·la de Carles Casajuana 'Les lleis del castell' arriba avui a les llibreries


  • Comparteix:

L'escriptor Carles Casajuana / Foto: ACN

L'escriptor Carles Casajuana / Foto: ACN

L'últim llibre del santcugatenc Carles Casajuana, 'Les lleis del castell', arriba aquest dijous a les llibreries. L'obra, editada per Pòrtic, reflexiona sobre tot el que succeeix a l'interior dels grans centres de poder des d'un retrat irònic i a la mateixa vegada comprensiu de les situacions que comporten la conquesta i manteniment del poder.

'Les lleis del castell', que va ser guardonat al setembre amb el Premi Godó de Reporterisme i Assaig Periodístic, arriba aquest dijous a les llibreries. Casajuana ha estat testimoni de successos polítics de diferents països i reflexiona sobre tot allò que succeeix en els grans centres de poder: la vanitat, l'abnegació, l'humor, les complicitats, la veritat i la mentida.

'Les lleis del castell' es fonamenta en un retrat irònic però també comprensiu de les situacions de vegades angoixants, de vegades còmiques que comporta la conquesta i el manteniment del poder, i en una anàlisi sobre l'acció política i el misteri del seu exercici.

Casajuana ha escrit novel·les com 'L'últim home que parlava català', amb què va guanyar el Premi Ramon Llull; i 'El melic del món'. Ha estat director del departament de política internacional i seguretat del gabinet de la presidència del govern espanyol i ambaixador al Regne Unit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.