'Catalana Occidente' incrementa el volum de negoci en un 25% i els resultats en un 57%


  • Comparteix:

'Catalana Occidente' té la seu central al polígon Can Sant Joan

'Catalana Occidente' té la seu central al polígon Can Sant Joan

El grup Catalana Occidente, que té la seu central a Sant Cugat, ha incrementat el seu volum de negocis en un 25% i ha millorat els resultats en un 57% durant el primer trimestre de l'any. En el mateix període, el grup assegurador ha adquirit la societat Seguros Bilbao, fet que li ha permès augmentar el nombre d'oficines i de treballadors.

El grup Catalana Occidente ha registrat durant el primer trimestre del 2004 un volum total d'ingressos de 505 milions d'euros, amb un increment del 25% respecte el mateix període de l'exercici anterior. La majoria d'aquest volum de negocis correspon als ingressos per les primes asseguradores, entre les quals destaquen les assegurances de vida i de multirisc, que són les que han registrat els increments de beneficis més destacats.

Una part del creixement del grup durant el primer trimestres de l'any és conseqüència de l'adquisició, el mes de febrer, de la societat 'Seguros Bilbao', que s'ha integrat al grup. Després d'aquesta operació, els resultats del grup han pujat a 25,2 milions d'euros, el que suposa un increment del 57% respecte l'any anterior.

En el primer trimestre del 2004, Catalana Occidente ha augmentat la seva plantilla en uns 600 treballadors, i ha obert 400 noves oficines a tot l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.