S'amplia el període per inscriure's al Premi Boehringer de Periodisme en Medicina


  • Comparteix:

La seu de l'empresa a Sant Cugat / Foto: Interempresas

La seu de l'empresa a Sant Cugat / Foto: Interempresas

La 28a edició del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina amplia el termini d'inscripció fins al 6 de juliol. Els interessats disposaran de 15 dies més per presentar els treballs. Els premis estan dividits en tres guardons de 8.000 euros i tenen com a objectiu el reconeixement dels mitjans de comunicació en la divulgació dels avenços en la medicina.

Els premis de la farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, accepten un màxim de vuit treballs per autor publicats o emesos entre l'1 de maig de l'any passat i el 22 d'abril. El guardó, dotat en 24.000 euros, reconeix la feina del periodisme de medicina i salut a l'estat i està divit en tres categories:

-'Periodisme imprès': treballs periodístics publicats en un mitjà de comunicació imprès. S'ha d'enviar una còpia del treball en format PDF.

-'Periodisme audiovisual': treballs audiovisuals emesos en ràdio, televisió o en suport online. S'ha d'enviar una còpia en DVD o CD acompanyada d'un resum del guió del treball en castellà.

-'Periodisme digital': treballs escrits publicats en un mitjà de comunicació online o en un blog. S'ha d'enviar una còpia del treball en PDF i l'enllaç per accedir a l'article.

El formulari d'inscripció es pot fer des de la web dels premis, enviant un correu electrònic a la direcció secretariapremiobie@gmail.com o per correu ordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.