L'empresa Indo Optical, amb oficina a Sant Cugat, presenta un ERO


  • Comparteix:

Web de l'empresa

Web de l'empresa

L'empresa Indo Optical, amb delegació a Sant Cugat, ha presentat aquest dilluns un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). La companyia té més de 300 treballadors, un centenar dels quals estan a les oficines de Sant Cugat. Encara no es coneix quantes persones afectarà aquest procés, ja que les negociacions entre les parts implicades encara no s'han tancat.

Segons ha explicat l'empresa a Cugat.cat, Indo Optical ha iniciat el procés de reorganització amb la finalitat de recuperar el nivell de competitivitat imprescindible, asseguren, per potenciar el posicionament al mercat arran dels canvis que el sector està patint.

Indo
Indo Optical és l'antiga empresa Indo adquirida pel fons Sherpa després del concurs de creditors. La companyia, que comercialitza lents i béns d'equip per a les òptiques, va superar el concurs de creditor a finals de 2012, però la impossibilitat d'accés a fonts de finançament i la caiguda de les vendes estatals van provocar la venda de les unitats d'Indo Internacional, Indo Lens Group i Indo Equipment Group a Crealux Innova, del grup Sherpa Capital. Al 2013, l'empresa va xifrar les pèrdues en 54,8 milions d'euros, després de revisar els comptes per segona vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.