Grifols invertirà 326,3 milions d'euros per ampliar la capacitat productiva


  • Comparteix:

Fàbrica de Grifols a Parets del Vallès on s'invertiran 59 milions d'euros / Foto: ACN

Fàbrica de Grifols a Parets del Vallès on s'invertiran 59 milions d'euros / Foto: ACN

El grup d'empreses d'hemoderivats Grifols, amb seu a Sant Cugat, invertirà 326,3 milions d'euros per ampliar la seva capacitat productiva de medicaments derivats del plasma, ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El Consell d'Administració de Grifols ha aprovat un pla de noves inversions industrials de la divisió de biociència per garantir el creixement sostingut de la companyia a llarg termini.

Amb aquestes noves inversions, Grifols incrementa la capacitat productiva per seguir donant resposta a la creixent demanda prevista de productes plasmàtics fins als anys 2028-2030.

El pla inclou la construcció de quatre plantes: una de fraccionament de plasma i una de purificació d'immunoglobulina als Estats Units, una de purificació d'albúmina a Irlanda, i una altra d'alfa 1-antitripsina a Catalunya, concretament a la planta de Parets del Vallès.

El pla d'inversions preveu destinar 190,6 milions d'euros als Estats Units, 76,5 milions a Irlanda i 59 milions a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.