Banc Sabadell reparteix un dividend de set cèntims per acció


  • Comparteix:

Intervenció de Josep Oliu a la junta general d'accionistes / Foto: Banc Sabadell

Intervenció de Josep Oliu a la junta general d'accionistes / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, repartirà un dividend de set cèntims per acció, segons ha aprovat la junta general d'accionistes. El president de l'entitat, Josep Oliu, ha valorat els objectius assolits durant el 2015 i ha destacat l'increment de la internacionalització com a fita per al proper exercici.

La junta general d'accionistes ha aprovat majoritàriament la gestió i els resultats del exercici social de l'entitat, així com la proposta de distribució dels més de 700 milions d'euros de beneficis, obtinguts al tancament de l'exercici del 2015. Els dividends que rebran els accionistes donen una rendibilitat del 3% amb relació a la mitjana de preu de les accions del 2015.

El pla de negoci d'aquest any se centra en la transformació de l'entitat en un banc d'abast multinacional, establint les bases del creixement en la inversió tecnològica i la diversificació de riscos en diferents territoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.