Les cinc botigues de Vallespà a Sant Cugat tenen una proposta de compra en ferm

vallespa,sant cugat,incendi,botigues,comprador,oferta


  • Comparteix:

La botiga de Vallespà de Francesc Macià / Foto: Google Maps

La botiga de Vallespà de Francesc Macià / Foto: Google Maps

Les cinc botigues de Vallespà de Sant Cugat tenen una proposta de compra en ferm, segons el secretari general comarcal de la secció d'indústria de CCOO, Jordi Arnáiz. Les empreses interessades són, segons Arnáiz, del gremi flequer i han acreditat solvència econòmica. Aquest mes tots els treballadors de la companyia han cobrat la nòmina i es preveu que hi hagi liquiditat perquè puguin cobrar la d'abril.

Set de les vuit botigues que Vallespà té a Sant Cugat i Rubí tenen una oferta i només queda pendent la del mercat de Rubí, que segons Arnáiz depèn de l'Ajuntament i de la societat que gestiona el mercat. Arnáiz ha recalcat a Cugat.cat que aquesta és una bona noticia per als treballadors de l'empresa.

Jordi Arnáiz

Són empreses del sector i la xifra que s'ha donat és interessant perquè amb aquests diners es podria sufragar part de les indemnitzacions i millorar-les si és el cas


El secretari general comarcal també ha explicat que el jutge de l'administració concursal ha trobat indicis que Vallespà i Vallesfinques, propietària dels terrenys, tenen relació jurídica i fiscal. Per tant, les podrà tractar com una mateixa empresa, fet que pot suposar que Vallesfinques s'hagi de fer càrrec de les indemnitzacions.

Antecedents
Un incendi va arrasar el 25 de febrer la nau de la companyia Vallespà ubicada a Rubí. L'incendi va cremar completament la panificadora, de 1.000 metres quadrats i dues plantes, però no va provocar ferits. L'accident va suposar la incertesa del futur dels 100 treballadors de la companyia, que ja es troba des de fa un any en concurs de creditors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.