L'empresa santcugatenca Onilsa construeix el primer parc logístic de l'Estat espanyol amb el mètode BIM


  • Comparteix:

Sumilació del futur parc logístic / Foto: @OnilsaEdifica

Sumilació del futur parc logístic / Foto: @OnilsaEdifica

La constructora santcugatenca Onilsa ha començat la construcció del primer parc logístic de l'Estat espanyol utilitzant el sistema BIM, les sigles en anglès de model d'informació per a la construcció. Es tracta d'un mètode de treball que permet introduir i gestionar en temps real les dades que genera la construcció i el manteniment de l'edifici. El complex està ubicat a Madrid.

El mètode BIM permet reduir els temps i costos de construcció com també les tasques de manteniment i, si s'escau, de demolició. Això es deu a l'acumulació i gestió compartida de tota la informació implicada en la construcció, des del material, els components, l'estructura i ús, entre altres factors que intervenen en la construcció i desenvolupament d'un edifici. La intenció és que el projecte sigui una realitat en 11 mesos.

El complex ha de donar servei a l'empresa Merlin Logística i està ubicat al polígon industrial La Campa, a Madrid. Tindrà 92 molls de càrrega i 4.000 metres quadrats d'oficines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.