L'anglès, la informàtica i la comptabilitat centren els nous cursos de formació de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El servei d'ocupació municipal ofereix cursos per ampliar el currículum

El servei d'ocupació municipal ofereix cursos per ampliar el currículum

L'Ajuntament programa cinc nous cursos de formació per a persones en situació d'atur i residents a Sant Cugat per ampliar el seu currículum i facilitar la cerca de feina. Aquest nou semestre s'ofereix un curs de nocions bàsiques d'informàtica, un de certificat de professionalitat d'operacions de restaurant i bar, un per a auxiliars de magatzem i un de comptabilitat. També s'ofereix un curs d'anglès per a la recerca de feina. Les preinscripcions es poden fer a través del web municipal.

Oferta de cursos:
- Curs d'informàtica: El curs vol donar eines als alumnes per utilitzar les aplicacions més comuns d'informàtica. Després de cada mòdul, es farà un examen per obtenir la certificació.

- Certificat de professionalitat d'operacions bàsiques de restaurant i bar: es formarà els assistents per preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.

- Certificat de professionalitat d'activitats auxiliars de magatzem: el curs dotarà l'alumnat dels coneixements i habilitats necessaris per a dur a terme operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues.

- Curs de comptabilitat i A3CON: es treballarà l'àrea comptable de l'empresa analitzant les diferents obligacions legals i fiscals segons la tipologia de l'empresa. També s'impartiran els conceptes comptables bàsics i el funcionament del programa informàtic A3CON per a la gestió d'aquesta àrea.

- Curs d'anglès per a la recerca de feina: es tracta de millorar la comunicació en llengua anglesa de l'alumnat enfocada als CV i les entrevistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.