Grífols fa efectiva la compra de la unitat de diagnòstic transfusional de Hologic per 1.750 milions


  • Comparteix:

La seu de Grífols a Can Sant Joan / Foto: ACN

La seu de Grífols a Can Sant Joan / Foto: ACN

La companyia Grífols, amb seu a Sant Cugat, fa efectiva la compra de la unitat de diagnòstic transfusional per tecnlogia NAT a l'empresa nord-americana Hologic per uns 1.750 milions d'euros. La transacció, que es va anunciar el desembre de l'any passat, inclou l'adquisició de la planta situada a Califòrnia, als Estats Units, i els drets de desenvolupament, llicències sobre patents i accés als fabricants dels productes. Grífols ha finançat aquesta compra amb un préstec de 1.600 euros i amb tresoreria existent de la companyia. També incorpora els 175 professionals d'aquesta àrea d'activitat a la seva plantilla.

La tecnologia NAT ('Nucleic Acid Testing') permet reduir el risc de transmetre infeccions en les donacions i transfusions de sang i plasma. Són les proves més avançades per detectar agents infecciosos de malalties com ara el VIH, l'hepatitis A, B i C i el Zika.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.