Dues start-ups amb participació santcugatenca, seleccionades per al programa EMPENTA VI


  • Comparteix:

Membres del jurat que han fet la selecció d'empreses per al programa EMPENTA

Membres del jurat que han fet la selecció d'empreses per al programa EMPENTA

Dues empreses emergents amb representació santcugatenca, Pump-It Nanotech i Beach Box Gym, participaran a partir d'aquest dimarts a la sisena edició del programa d'acceleració EMPENTA, organitzat per EsadeCreapolis i impulsat per ACCIÓ, l'agència de la Generalitat per a la competitivitat de l'empresa. Pump-IT Nanotech és un projecte de Carlos Rubio i Andreu Enfedaque, i ha desenvolupat un nou sistema que millora el rendiment dels dispositius microfluídics. De la seva banda, Beach Box Gym parteix d'una idea original del santcugatenc Carles Salat i ha creat el primer gimnàs autosuficient, ecològic i transportable del món.

Aquestes dues empreses formen part de la selecció final de 20 start-ups que participaran durant els propers sis mesos, i de manera totalment gratuïta, al programa EMPENTA, el qual ofereix facilitats i recursos de suport per superar les fases crítiques del procés de creació de l'empresa, com la formació de l'equip, la definició del model de negoci i l'obtenció de finançament. Pump-It Nanotech i Beach Box Gym han estat triades entre 189 candidatures, en una edició en què han augmentat les inscripcions en les àrees de tecnologies disruptives i solucions innovadores, com és el cas de les empreses amb participació santcugatenca.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.