El Women 360º Congress arriba avui a EsadeCreapolis amb el focus posat en l'empresa saludable del futur


  • Comparteix:

El congrés celebra la quarta edició

El congrés celebra la quarta edició

La quarta edició del Women 360º Congress se celebra aquest dijous a EsadeCreapolis amb el focus posat en com ha de ser l'empresa saludable del futur. Aquest congrés de 'salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària', està sota la coordinació científica de la doctora Marina Geli, i tractarà temes com la salut a l'entorn laboral, la corresponsabilitat, la diversitat del talent, la salut integral, la cardiovascular i l'activitat física. El programa inclou nou sessions entre les nou del matí i dos quarts de set de la tarda. S'esperen uns 300 assistents.

El congrés començarà a les nou del matí amb una taula d'inauguració en què participaran, entre d'altres, l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat, Albert Castellanos, la vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Elvira Bisbe, o la directora del congrés, Rosa Cuscó.

Durant la resta del dia, el congrés proposa activitats relacionades amb els eixos del programa, com per exemple dues taules rodones, una sobre salut integral a l'empresa i una altra sobre salut cardiovascular, i xerrades sobre dermatologia, resiliència, gestió de conflictes i meditació d'impacte. A la tarda, es farà també una xerrada sobre 'networking'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.