Una start-up santcugatenca guanya el Fòrum d'Inversió d'Acció


  • Comparteix:

La fundadora i gerent de Venvirotech Biotechnology, Patricia Aymà amb el premi / Foto: Acció

La fundadora i gerent de Venvirotech Biotechnology, Patricia Aymà amb el premi / Foto: Acció

La start-up santcugatenca Venvirotech Biotechnology ha estat la guanyadora del Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2019, l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat. El certamen ha reconegut el seu 'potencial d'innovació i creixement internacional' després que l'empresa hagi creat un nou plàstic biodegradable a partir de bacteris. La start-up de la ciutat ha estat l'escollida d'entre un total de 21 empreses finalistes per part d'un públic de 600 persones i d'un grup d'inversors locals i internacionals en la 24a edició de la iniciativa. Com a premi, Venvirotech comptarà amb 120 hores de consultoria en matèria de comerç exterior i d'un ajut econòmic per una missió comercial a l'exterior, entre d'altres.

La fundadora i gerent de Venvirotech Biotechnology, Patricia Aymà, ha explicat durant el seu discurs que actualment l'empresa compta amb set treballadors i que ja ha generat 2,8 milions d'euros amb el material creat. Es tracta d'un material semblant al plàstic que és fruit de bacteris que s'alimenten de residus orgànics i que després es pot utilitzar en àmbits com el 'packaging', la impressió 3D i la biomedicina.

La start-up va participar aquest novembre a l'estand de Sant Cugat de la Smart City Expo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.