Ajudes de fins a 1.000 euros per a comerços i restaurants per pagar les factures energètiques

El termini per demanar l'ajuda acaba l'11 d'abril i es repartiran per ordre d'arribada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del carrer de Santa Maria / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Imatge d'arxiu del carrer de Santa Maria / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'Ajuntament de Sant Cugat obre una nova línia d'ajuts per pal·liar els alts costos energètics dels comerços i la restauració de la ciutat. El termini de sol·licitud comença aquest 21 de març i acabarà l'11 d'abril, i els beneficiaris rebran fins a 1.000 euros per frenar l'impacte negatiu de les despeses generades pel consum elèctric en l'últim any. El consistori hi destinarà 212.567 euros, i en cas que hi hagi més peticions, s'atorgaran per ordre de sol·licitud, sempre que es compleixin els requisits que s'han establert.

DEMANA AQUÍ L'AJUDA

Aquests ajuts, que hi poden accedir només persones físiques o jurídiques que tinguin l'activitat a la ciutat, estan dins del marc del programa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

A l'octubre, Sant Cugat Comerç es va adherir a una iniciativa de Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN) per protestar per la pujada del preu dels lloguers, el material i la llum. Algunes botigues de l'eix comercial de Sant Cugat van apagar les llums els establiments durant un quart d'hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.