La vaga dels treballadors de Sarbus i La Vallesana començarà l'11 d'abril i continuarà els dimarts i dijous de forma indefinida

No hi ha hagut acord a la reunió del 4 d'abril entre la direcció i els representants sindicals


Temes relacionats

Es manté la vaga dels treballadors de Sarbus i La Vallesana per a l'11 i 13 d'abril ( 3/abr/23)


  • Comparteix:

Imatge d'un us de línia de la companyia Sarbus / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un us de línia de la companyia Sarbus / Foto: Cugat Mèdia

Els comitès d'empresa de Sarbus i La Vallesana han decidit continuar amb la vaga convocada després de la reunió de dimarts entre la direcció i els representants sindicals. La vaga començarà el dimarts 11 d'abril i continuarà de manera indefinida tots els dimarts i dijous, la qual cosa afectarà el servei de bus urbà i interurbà de Sant Cugat en aquests trams horaris: de 7 h a 9 h, de 17 h a 19 h i de 23.30 a 1.30 h. La Generalitat de Catalunya ha establert uns serveis mínims consistents en la realització d'un 50% de les expedicions en hora punta (els dos primers trams) i d'un 25% de les expedicions en hora vall (l'últim tram).

Mitjançant un comunicat, SARBUS i La Vallesana lamenten qualsevol inconvenient que aquesta situació pugui causar a les persones usuàries. Des de la direcció de les operadores s'ha sol·licitat en reiterades ocasions i sense èxit l'ajornament de la vaga per evitar els aturs a la tornada de Setmana Santa. Les companyies reiteren la seva voluntat de negociar amb els comitès d'empresa per aconseguir un acord i tornar a una situació de normalitat tan aviat com es pugui.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.