La tecnològica GFT preveu contractar 120 nous treballadors a Sant Cugat durant el 2023

Aquestes contractacions entren dins dels 400 nous treballadors que planegen incorporar a tot l'Estat espanyol


  • Comparteix:

La seu de GFT a Sant Cugat al parc de Can Sant Joan / Foto: Google

La seu de GFT a Sant Cugat al parc de Can Sant Joan / Foto: Google

La multinacional tecnològica alemanya GFT preveu contractar 400 nous treballadors a tot l'Estat, dels quals 120 seran a la seu de Sant Cugat. 'Estem en mode creixement. Som 2.200 empleats a tot Espanya i la nostra idea és créixer en 400 treballadors més, uns 100-150 dels quals a l'àrea de Catalunya i distribuïts entre la seus de Sant Cugat i Lleida', ha explicat a l'ACN el conseller delegat de GFT Espanya, Manuel Lavín. GFT i la Barcelona Technology School (BTS) han inaugurat aquest dimarts un espai de trobada d'start-ups, alumnes i professionals del món de la intel·ligència artificial, el big data i la ciberseguretat. 'Volem que sigui el nexe entre el talent local i el negoci que es desenvolupa a la capital catalana', ha afirmat Lavín.

"Ja no estem parlant d'una professió de futur sinó del present. Estic segur que una o diverses de les carreres amb més sortides estaran relacionades amb la intel·ligència artificial", ha conclòs el conseller delegat de GFT. La inauguració del nou espai a la Barcelona Technology School ha comptat amb la presència de la directora general de Societat Digital del Departament d'Empresa, Liliana Arroyo, i s'ha celebrat una taula rodona amb Ignasi Barri, director de desenvolupament d'IA i Cloud de GFT; Ana Guasch, professora de la BTS; i representants de companyies i partners com Enric Marcos (Hubtype) i Marc Erra (Oct8ne).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.