La multinacional ISS inaugura la seva seu central espanyola a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa ofereix serveis generals i de neteja a d'altres empreses

L'empresa ofereix serveis generals i de neteja a d'altres empreses

L'empresa danesa ISS, que ofereix serveis generals i de neteja, ha inaugurat oficialment les noves oficines centrals de la companyia a Sant Cugat, i ho ha fet destacant les bones comunicacions del municipi i el suport de l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta companyia, que instal·la aquí la seva seu estatal, és arribar a ser un proveïdor únic de serveis auxiliars i de neteja.

La inauguració oficial de la seu espanyola de l'empresa danesa ISS, especialitzada en oferir els serveis auxiliars a d'altres empreses com poden ser la neteja, el càtering o la missatgeria interna, ha servit per comprovar l'alt valor que atorguen les companyies a Sant Cugat. El director general d'ISS Espanya, Joaquim Borràs, n'ha destacat la seva ubicació geogràfica i les infraestructures amb que compta la ciutat, com els Túnels de Vallvidrera, els FGC o l'autopista AP-7.

Borràs, a més, ha volgut destacar el tracte rebut per el consistori des del primer moment. Dos fets que han estat fonamentals per decidir-se a instal·lar definitivament la seu espanyola a la ciutat, després de ser-hi des de l'any 2000.

Joaquim Borràs

Sant Cugat té unes infraestructures molt bones i és per això que l'hem triat, al mateix temps que unes bones institucions públiques que immediatament es van interessar per nosaltres i ens van demanar que necessitàvem. Un fet que no ens havia passat mai en d'altres poblacions.


L'alcalde Lluís Recoder, de la seva banda, ha valorat molt positivament la confiança de ISS per instal·lar-se a la ciutat, donada la voluntat del consistori de que Sant Cugat tingui un entorn empresarial potent. Recoder també ha volgut destacar les virtuts socials d'aquesta multinacional amb 22.000 treballadors a tot Espanya i prop de 160 treballadors a Sant Cugat, ja que desenvolupa una tasca molt important en la integració de persones amb diferents graus de minusvalidesa.

Recoder, a més, ha volgut demanar a ISS que pensi en la seva responsabilitat social envers la ciutat i que facin el possible per integrar-se en la comunitat i col·laborin en alguna de les moltes activitats socials, esportives o culturals del municipi.

Lluís Recoder

Només els demanem a les empreses que venen, que de la mateixa manera que els acollim amb els braços oberts, que pensin en la seva responsabilitat social i col·laborin amb la ciutat, amb l'actitud de sentir-se membres d'una comunitat


Recoder no ha deixat passar l'oportunitat per tornar a reclamar la importància del quart cinturó i de l'AVE al Vallès perquè la ciutat i les empreses instal·lades puguin seguir creixent sense traves.

ISS Facility Services es va fundar a Dinamarca l'any 1901 i actualment té presència a 42 països, empleant 270.000 persones, 22.000 de les quals a Espanya. La companyia té presència en diferents sectors, entre ells Sanitat, Alimentació, Indústria, Transports, Edificis, Comerços, Centres Comercials i Automoció. En aquestes àrees ofereix els serveis de Neteja, Higiene Sanitària, Higiene Ambiental, Control de Plagues, Tractament i Conservació de Fusta, Logística Interna i Serveis Auxiliars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.