Lleu descens de l'atur a Sant Cugat, per segon mes consecutiu

El mes de març s'ha tancat amb 2.450 persones a l'atur a Sant Cugat, cinc menys que al febrer


  • Comparteix:

Imatge d'una oficina de treball / Foto: ACN

Imatge d'una oficina de treball / Foto: ACN

El nombre de persones aturades a Sant Cugat s'ha reduït per segon mes consecutiu, tot i que des de fa sis mesos, les variacions de les xifres han estat mínimes. Març s'ha tancat amb 2.450 persones aturades, cinc menys que al febrer. En comparació amb l'any anterior, a la ciutat hi ha 79 persones més a l'atur. Són dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat publicades aquest dimarts.


Evolució intermensual


Variació intermensual


Des que va començar el curs, el setembre de l'any passat, les dades de l'atur s'han mantingut estables. El nombre de persones desocupades ha oscil·lat en els darrers sis mesos entre 2.440 i 2.476.

Evolució interanual



Dades a l'àmbit català

Catalunya ha acabat el març amb 3,73 milions de treballadors en actiu, la xifra més alta de la història en aquest mes. La Setmana Santa ha disparat l'ocupació i ha deixat la tercera xifra més alta dels registres, que es remunten al 2004. El mercat laboral català va sumar 32.548 ocupats més que el mes anterior. Catalunya és la tercera comunitat que, en termes absoluts, va crear més ocupació, per darrere d'Andalusia i de les Illes Balears.

En un any, la Seguretat Social ha guanyat prop de 94.000 empleats en un any en territori català (+2,6%). A més, l'atur suma un altre mes a la baixa amb 1.984 persones menys, una millora del 0,6%, fins a situar-se en 344.389 registrats. En comparació amb l'any passat, hi ha 3.900 desocupats menys (-1,1%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.