Recoder reivindica el Quart Cinturó i el traçat vallesà del TGV per al desenvolupament econòmic de la zona


  • Comparteix:

L'alcalde ha fet aquestes declaracions durant la jornada de portes obertes de l'empresa Hierros Lubesa

L'alcalde ha fet aquestes declaracions durant la jornada de portes obertes de l'empresa Hierros Lubesa

L'alcalde de Sant Cugat ha reiterat, una vegada més, la necessitat del Quart Cinturó per descongestionar l'autopista AP-7 i el seu lateral, la B-30. Segons Lluís Recoder, tant aquesta via com el pas del TGV pel Vallès són necessaris per al desenvolupament econòmic de la nostra comarca i del conjunt de Catalunya. Així ho ha manifestat durant la jornada de portes obertes de l'empresa Hierros Lubesa de la nostra ciutat.

La jornada de portes obertes de l'empresa Hierros Lubesa, de Sant Cugat, ha servit a l'alcalde, Lluís Recoder, per reivindicar, un cop més, la necessitat de noves infraestructures que permetin créixer i desenvolupar tot el potencial econòmic i empresarial no només de la nostra ciutat sinó de tot l'eix de la B-30.

En aquest sentit, Recoder ha reclamat una vegada més el corredor vallesà del TGV i ha assegurat que el continuaran reclamant tot i no estar clar, diu, que aquesta continuï sent una prioritat per l'actual govern de l'Estat. Recoder també ha posat sobre la taula la necessitat que es construeixi el Quart Cinturó com a alternativa 'imprescindible' als col·lapses de l'AP-7 i com a via de comunicació amb Europa.

Lluís Recoder

El Quart Cinturó és imprescindible per totes les empreses aquí ubicades, i ja no és només un problema local sinó d'Estat, per aquesta funció que fa de via que ens comunica amb Europa.


Al costat d'aquestes reivindicacions, l'alcalde no ha volgut oblidar tampoc la tasca de l'empresa Hierros Lubesa, de la qual n'ha destacat la seva aposta de futur, patent en el seu esforç per innovar i millorar dia a dia la qualitat del seu servei, així com la seva implicació amb la ciutat.

En el mateix sentit s'ha expressat el gerent de l'empresa, Enrique Pérez, que ha volgut recordar que aquest grup va néixer ja fa anys i que amb el pas del temps s'ha consolidat i destacat dins del sector gràcies a la seva voluntat de millora, tant pel que fa als seus productes com pel que fa a la relació amb els clients. Ara, ha dit Pérez, l'empresa es troba en un bon moment que els fan encarar el futur amb optimisme i amb el projecte d'ampliar els seus locals amb 6.000 metres quadrats.

Enrique Pérez

En aquests dos anys ens hem adonat que el creixement ha estat tant important que necessitem unes instal·lacions noves, que ja estan en projecte i que es destinaran exclusivament a la ferralla.


L'empresa Hierros Lubesa, ubicada al Polígon de Can Calopa des de fa 2 anys, està adscrita a la marca FerraPlus i es dedica a la producció de ferralla certificada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.