Sant Cugat participa al projecte CAT365


  • Comparteix:

La Generalitat ha presentat aquest migida el nou portal d'Internet CAT 365 que permetrà als ciutadans fer els tràmits vinculats a les institucions mitjançant la xarxa. L'Ajuntament també participarà en aquest projecte incorporant determinats serveis al llarg d'aquest any.

La sol·licitud d'ajudes per a vivendes i el pagament de multes o d'impostos són alguns dels tràmits que ben aviat es podran fer des de casa, sense necessitat de desplaçar-se fins l'Ajuntament. CAT 365 oferirà, inicialment, una trentena de serveis, tot i que es preveu que aquest número augmenti fins a dos cents cap a finals del 2003. El projecte d'Administració Oberta pretén oferir un únic punt d'accés a les diferents administracions, i per això l'Ajuntament incorporarà en breu diferents serveis. Així ho explica el director d'àmbit de Serveis Generals de l'Ajuntament, Josep Solà:

Josep Solà



L'objectiu d'aquesta plataforma és simplificar les relacions del ciutadà amb les institucions. Per aquest motiu el portal estarà obert les vint-i-quatre hores, i anirà incorporant progressivament més serveis. Segons Josep Solà, el projecte CAT 365 ha trobat la línia de treball a seguir:

Josep Solà



El Conseller en Cap de la Generalitat, Artur Mas, serà l'encarregat de presentar el nou portal, CAT 365, avui a les dotze del matí a la Casa Llotja de Mar a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.