Un 86% de les declaracions de la Renda a Sant Cugat són negatives


  • Comparteix:

La delegació d'Hisenda de Sant Cugat ha assessorat més de 13.500 persones per fer la declaració de la Renda. Segons les dades de l'Agència Tributària, un 86% de les declaracions de la renda presentades a la delegació d'Hisenda a Sant Cugat han resultat negatives.

De moment, s'han comptabilitzat més de 65 mil declaracions, que corresponen als municipis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. D'aquestes, només unes 8 mil han resultat positives.

La delegació d'Hisenda a Sant Cugat ha assegurat que ja s'ha ingressat l'import de 45.000 declaracions a retornar, és a dir, un 80% de les declaracions negatives.

Pel que fa a l'atenció al contribuent, la delegació de Sant Cugat ha atès un 10 per cent més de consultes que l'any passat. En total s'ha facilitat fer la declaració a més de 13.500 persones a Sant Cugat, i unes 2.000 a l'oficina instal·lada a Rubí.

La delegació d'Hisenda també ha experimentat un augment important de declaracions fetes per Internet. En total s'han rebut unes 5.000 declaracions que s'han elaborat i enviat a Hisenda de forma totalment electrònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.