Recasens contesta les declaracions d'Antoni Subirà sobre la Declaració de Rubí


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de presidència Joan Recasens ha recordat que la Generalitat i la Declaració de Rubí, de la que en forma part Sant Cugat, comparteixen l'interès de millorar el servei elèctric. Recasens contesta d'aquesta manera les crítiques del conseller d'Indústria que ha desqualificat els signants de la Declaració.

El conseller d'Indústria, Antoni Subirà, va carregar ahir contra els municipis que formen part de la Declaració de Rubí afirmant que el que han de fer els municipis és facilitar la instal·lació de línies elèctriques i no pas posar dificultats.

Joan Recasens, que presideix una de les 4 Comissions d'aquesta plataforma, ha contestat aquestes crítiques afirmant que la Generalitat i la Declaració treballen en el mateix sentit. El tinent d'alcalde de Presidència ha volgut recordar que el govern català i els ajuntaments comparteixen la preocupació per oferir un millor servei elèctric:

és el mateix



La Declaració de Rubí es va constituir formalment com a plataforma al mes de febrer i, actualment, compta amb el suport de més de 115 municipis de tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.