La Federació de Comerciants prepara la campanya de Nadal amb activitats sorpresa


  • Comparteix:

L'entitat celebrarà el sopar del comerç a finals del gener

L'entitat celebrarà el sopar del comerç a finals del gener

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat prepara ja la campanya de Nadal amb l'objectiu de millorar el volum de vendes de l'any passat. L'entitat instal·larà ninots de neu inflables al centre de la ciutat i organitzarà activitats sorpresa per animar els santcugatencs a realitzar les compres nadalenques als comerços del municipi.

La campanya de Nadal és la temporada més esperada pels comerciants de la nostra ciutat. Per això, la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat està enllestint ja els preparatius per dinamitzar la campanya i animar els santcugatencs a comprar als establiments del municipi.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha avançat al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora algunes de les activitats que estan preparant.

Josep Lluís Galvany

A partir de l'1 o el 2 de desembre, instal·larem 11 ninots de neu inflables a les places i carrers del centre de la ciutat. A més, l'1 de desembre farem una activitat sorpresa.


L'inici de les activitats de la Federació coincidirà amb la tradicional encesa oficial dels llums de Nadal, que realitzarà l'alcalde el 2 de desembre. Posteriorment, l'11 de desembre, hi haurà una festa al carrer Santiago Rusiñol i durant tota la campanya es faran cantades de nadales a càrrec d'alumnes de les escoles de Sant Cugat.

Paral·lelament, la Federació d'Associacions de Comerciants comença a preparar també el sopar del comerç, que es farà a finals del mes de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.