El grup Qualia comença la seva expansió després d'haver aterrat a Mira-Sol


  • Comparteix:

El centre de Mira-Sol es va inaugurar el maig de 2005

El centre de Mira-Sol es va inaugurar el maig de 2005

El grup català Qualia Residencial exportarà el model de 'residències de luxe per la tercera edat' que ja ha implantat a Mira-Sol a la resta de l'estat. El grup invertirà 30 milions d'euros en una nou centre a Pozuelo de Alarcón, a la província de Madrid, dins d'un procés d'expansió per Euzkadi, València i Navarra.

L'empresa va inaugurar el maig del 2005 el seu primer geriàtric de luxe a Mira-Sol, amb més de 7.000 metres quadrats i una ocupació promig del 20%. El nou centre de Pozuelo s'instal·larà en una finca de 12.000 metres quadrats.

Els centres residencials de Qualia ofereixen serveis assistencials i habitacions de luxe amb un funcionament similar al d'un hotel. Segons el director general de la companyia, Xavier Cirera, ofereixen una nova generació de residències perquè la gent gran no hagi de renunciar al estil de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.