El banc Banif, especialitzat en gestió patrimonial, obrirà una oficina a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat comptarà a partir de novembre amb una oficina del banc Banif, especialitzat en la gestió de patrimoni. L'entitat, que forma part del grup Santander, està desenvolupant un pla d'expansió per Catalunya i té en la nostra ciutat una de les seves prioritats.

L'oferta bancària a la nostra ciutat tindrà a partir del pròxim novembre una nova opció. Es tracta de Banif, entitat vinculada amb el Banc Santander especialitzada en la gestió de la riquesa.

El banc Banif oferirà tots els serveis relacionats amb la gestió de patrimoni com els fons d'inversió, capital-risc, inversions inmobiliàries a l'estranger, gestió de carteres i donar finançament, entre d'altres. Aquests serveis es trobaran a l'abast dels ciutadans amb un patrimoni superior de 150.000 euros.

Així ho explica el director d'expansió de Banif a Barcelona, Jon Díaz Valdenebro.

Jon Díaz Valdenebro

Banif és un banc de banca privada. Gestionem el patrimoni de clients amb un nivell adquisitiu mitjà-alt.


Fins ara el banc treballava a altres ciutats de les rodalies de Barcelona. Després de fer un estudi de la riquesa a Catalunya, l'entitat va comprovar que la renda dels santcugatencs era mitjana-alta. Segons Díaz Valdenebro, a Sant Cugat tenen un alt nombre de clients potencials.

Jon Díaz Valdenebro

Després de fer un estudi de la riquesa a Catalunya, considerem que Sant Cugat és una zona de renda mitjana-alta.


L'oficina es trobarà a l'avinguda de Gràcia, a uns 200 metres de la Rambla Ribatallada. Segons el director, el banc es posarà en marxa a mitjans de novembre.

Les properes apertures de l'afiliació del banc Santander es trobaran situades a Diagonal Muntaner i, el 1er trimestre de l'any vinent, a Sabadell.

Els clients podran trobar més informació sobre aquest banc i recomanacions per inversions a la pàgina web www. banif.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.