Banc Sabadell inicia el trasllat d'alguns departaments al nou edifici de Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou edifici del BS a Sant Cugat ocupa 8.000 metres quadrats

El nou edifici del BS a Sant Cugat ocupa 8.000 metres quadrats

El Banc Sabadell trasllada a Sant Cugat alguns departaments de la seva seu central. L'Edifici Tecnològic Landscape, ubicat entre les autopistes A-7 i la de Terrassa a Manresa, acollirà les oficines de l'entitat, que ocuparan vuit mil metres quadrats. El nou complex és propietat de la filial immobiliària del banc.

L'àrea comercial del Banc Sabadell es troba actualment repartida entre la Plaça Catalunya i les torres de l'Eix Macià, a Sabadell. L'operació permetrà a l'entitat racionalitzar l'espai de les seves oficines, reagrupant el personal dispers, i reduint els costos de lloguer de les seves oficines.

L'edifici Landscape es va crear per acollir empreses relacionades amb les noves tecnologies. La constructora va invertir quatre mil milions de pessetes. Amb el traspàs de les oficines del Banc Sabadell la taxa d'ocupació de l'immoble queda altament coberta. La resta d'oficines de l'edifici estan comercialitzant-se, tot i que no es podran ocupar fins el proper mes de gener.

La immobiliària del Banc Sabadell intenta així sobreposar-se a la crisi que pateix el mercat d'oficines en les zones més allunyades del centre urbà de Barcelona, que en el primer semestre de l'any han caigut un divuit per cent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.