Banc Sabadell ven Landscape per 1.000 milions a la immobiliària Astroc


  • Comparteix:

Banc Sabadell ha venut la seva immobiliària filial Landscape a l'empresa valenciana Astroc Mediterráneo. L'operació s'ha tancat per un cost proper als 1.000 milions d'euros i suposarà unes plusvàlues netes per a l'entitat bancària de 623 milions. Banc Sabadell ha generat un benefici net de 430 milions fins al mes de setembre, un 21% més que l'any passat.

L'operació de venda de la immobiliària Landscape s'ha concretat aquest dijous. El Banc Sabadell vendrà la seva filial immobiliària a l'empresa valenciana Astroc Mediterráneo. El preu de la venda ha pujat a prop de 1.000 milions d'euros i ha suposat unes plusvàlues netes per l'entitat bancària de 623 milions.

El Banc Sabadell ha justificat l'operació amb la voluntat d'enfortir la seva base de capital després de la recent adquisició del Banco Urquijo amb càrrec a recursos propis i amb l'objectiu de donar prioritat a l'activitat bancària.

L'operació està subjecta a les autoritatzacions preceptives i es formalitzarà els pròxims dies. Banc Sabadell va crear Landscape l'any 1998. La immobiliària compta amb uns actius immobiliaris valorats en més de 1.900 milions i disposa d'una cartera de més de dos milions i mig de metres quadrats edificables.

Banc Sabadell ha publicat el balanç del tercer trimestre de l'any, que ha tancat amb un benefici net de 430 milions, xifra que representa un augment del 21% en relació al mateix període de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.