Les benzineres de Sant Cugat segueixen la vaga convocada pels sindicats


  • Comparteix:

Les benzineres de Sant Cugat estan tancades avui a causa de la vaga convocada pels sindicats dels sector. Només l'estació de servei de Repsol a Rius i Taulet es manté activa, a causa dels serveis mínims decretats. Els sindicats reclamen a les patronals increments salarials i reduccions horàries per a les estacions de servei de tot l'Estat espanyol.

La convocatòria de vaga de CCOO i UGT està registrant un seguiment elevat a les gasolineres de la nostra ciutat. Els serveis mínims estan garantits, ja que l'estació de servei de Repsol a l'avinguda Rius i Taulet es manté oberta, assegurant el 20% del servei al municipi. La resta d'estacions de servei estan tancades.

Els sindicats reclamen que el nou conveni del sector incorpori millores salarials, amb increments de l'IPC real, i una reducció de la jornada laboral amb incentius per festiu treballat.

El secretari general de la FIA-UGT del Vallès Occidental, Vicente Gargallo, ha denunciat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que les patronals i l'administració tanquen la porta a aquestes millores laborals.

Vicente Gargallo

No volen res d'això! Els treballadors no ho podem permetre. Les benzineres guanyen molts diners i els empleats estan en situació molt precària.


La previsió de la vaga ha provocat algunes aglomeracions puntuals dilluns al vespre. Durant la jornada de dimarts, s'han viscut també cues a la benzinera de Rius i Taulet, l'única que s'ha mantingut oberta.

La vaga es manté convocada per aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.