L'IBI s'apuja un 3,5% aquest any 2007


  • Comparteix:

L'impost sobre Béns Immobles (IBI) s'incrementarà un 3,5% aquest any 2007. Aquest any es continuaran bonificant les quotes que superin la previsió de l'IPC per minimitzar l'impacte de la revisió cadastral feta l'any passat.

L'IBI s'incrementarà aquest 2007 un 3'5%, l'equivalent a la previsió de l'IPC per aquest any. Com ja va passar en l'exercici anterior, les quotes que superin aquest increment es bonificaran. D'aquesta manera, l'equip de govern pretén continuar minimitzant l'impacte de la revisió cadastral que es va fer l'any passat i que va incrementar el valor de les propietats immobiliàries arreu del municipi. Per evitar que aquesta actualització disparés l'IBI, l'àrea d'Economia va decidir aplicar les bonificacions durant el màxim de tres exercicis que permet la legislació.

Així ho explicava al ple municipal el tinent d'alcalde d'Hisenda, Jordi Joly, que va defensar el sistema de bonificacions de l'IBI recordant que s'havia establert després d'un intens treball d'anàlisi i simulació.

Jordi Joly

Si poruc vol dir solucionar els problemes de l'increment de la despesa de l'administració pública fent pagar els ciutadans, nosaltres som porucs. Perquè així no solucionem les coses


La resta de taxes i ordenances municipals també s'incrementen, en la seva majoria, un 3,5 %.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.