Comença l'ampliació de la seu del Banc de Sabadell a Sant Cugat


  • Comparteix:

La creació d'un forat per fer un aparcament subterrani de cinc pisos és la primera fase de les obres que s'acaben d'iniciar per ampliar la seu del Banc de Sabadell a Sant Cugat. Les següents fases seran la construcció de l'edifici, de sis plantes, i la creació d'una nau interior a la seu actual amb un auditori, menjadors i un gimnàs per als treballadors de l'entitat. Les obres duraran vuit mesos.

Els 26.000 metres quadrats que ocuparan les noves oficines i places d'aparcament duplicaran la superfície de la seu i suposaran una inversió de 60 milions d'euros. En aquest nou edifici, hi treballaran més de 2.000 persones.

Per tal de reunificar els documents de l'antic i del nou edifici, l'Arxiu Central del Banc, que està a la seu actual, es traslladarà a una nau de 10.000 metres quadrats a Polinyà.

Quan hagi acabat l'ampliació, la nova seu tindrà 53.000 metres quadrats de superfície i cabuda per a 3.000 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.