Barcelona afirma que els seus veïns paguen la meitat d'impostos que els santcugatencs


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Barcelona assegura que els santcugatencs paguen quasi el doble d'impostos municipals que els barcelonins. Així ho ha afirmat el responsable econòmic de l'equip de govern de Jordi Hereu, en resposta a les crítiques de CiU durant el debat dels pressupostos municipals.

La comissió d'Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona ha donat aquesta setmana llum verda al pressupost i a les ordenances fiscals per al 2008. Durant la sessió, l'equip de govern barceloní i CiU, el principal grup de l'oposició, han mantingut un enfrontament encapçalat pel convergent Antoni Vives i el socialista Jordi Williams Carnes.

Vives ha acusat el govern barceloní de convertir Barcelona en la ciutat més cara de l'Estat espanyol. Des del govern municipal han volgut demostrar que això no és cert i han posat com a exemple Sant Cugat i Madrid com els municipis amb els impostos més alts de l'Estat.

El govern municipal de Barcelona assegura que a Sant Cugat es paga quasi el doble d'impostos i taxes que a la capital catalana. Segons les dades de l'Ajuntament barceloní, els santcugatencs han pagat en impostos municipals una mitjana de 804 euros, enfront els 478 euros dels barcelonins i els 527 euros dels madrilenys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.