L'empresa Handilift celebra 20 anys d'activitat


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Handilift celebra enguany el seu vintè aniversari. La companyia es dedica a la distribució i col·locació de sistemes per salvar barreres arquitectòniques. Handilift ha instal·lat sistemes en centres comercials, cadenes hoteleres i en diversos ajuntaments, entre els quals hi ha el de Sant Cugat.

Handilift és una empresa pionera en la distribució i instal·lació de sistemes que facilitin la vida a persones amb mobilitat reduïda. El mercat principal de Handilift és Catalunya, però un 30% de les seves vendes es fan a la resta de l'Estat espanyol.

El gerent de l'empresa, Francisco Barrionuevo, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' l'origen de la companyia.

Francisco Barrionuevo

Neix com un projecte amb il·lusió i novedós. Amb la idea de facilitar els accesos a les persones amb dificultats de mobilitat.


Handilift ven, col·loca i fa el manteniment d'elevadors, plataformes i tot tipus d'aparells per superar les barreres arquitectòniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.