L'Ajuntament de Rubí vol estudiar l'impacte de l'arribada d'Ikea a la ciutat


  • Comparteix:

L'àrea de comerç de l'Ajuntament de Rubí es reunirà la setmana vinent amb el director d'expansió d'Ikea a Catalunya, Xavier Fernández, per fer-li arribar les preocupacions dels comerciants arran de la implantació de l'establiment en uns terrenys situats a la nostra ciutat. El consistori rubinenc vol encarregar un estudi, que financi Ikea i la Diputació de Barcelona, per estudiar com afectarà Ikea als comerços de la ciutat.

Segons el diari 'El Punt', el coordinador de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Rubí, Xavier Corbera, tindrà una trobada amb el director d'expansió a Catalunya per traslladar-li les preocupacions dels comerciants a causa de la futura arribada de l'establiment de venda de mobles. El consistori rubinenc té previst elaborar un informe per valorar el tipus de client que freqüenterà la botiga i com afectarà els comerços més pròxims dels barris del centre, les Torres i Ca n'Oriol.

Recordem que l'arribada d'Ikea està prevista pel 2009 ens uns terrenys situats a Can Sant Joan, al costat de la carretera de Rubí, l'AP-7 i la B-30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.