Sant Cugat va créixer més d'un 5% durant el 2007


  • Comparteix:

El PIB de Sant Cugat va créixer un 5,1% durant el 2007 i supera més d'un punt percentual la mitjana de creixement de Catalunya i de l'Estat espanyol i més de tres punts la del conjunt de la Unió Europea (UE). La ciutat ha doblat la seva activitat econòmica durant la darrera dècada i supera l'increment del 40% que ha tingut Catalunya en el mateix període.

Ho ha dit el professor universitari Jordi Suriñach en la presentació del Butlletí Econòmic Municipal de Sant Cugat de 2007.

Jordi Suriñach

EL PIB de Sant Cugat creix per sobre el creixement de Catalunya.


El butlletí també destaca els més de 43.000 santcugatencs afiliats a la seguretat social, que representen l'1,3% del total català. Aquestes dades impliquen que el 56% dels ciutadans de Sant Cugat hi estan afiliats, amb un 15% que ho està com autònom.

Més del 80% dels afiliats santcugatencs treballen en el sector serveis i el 13% al sector secundari, davant el 71 i el 18% respectivament de la província.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.