Els mecànics esperen patir la crisi d'aquí a sis mesos


  • Comparteix:

Interior d'un taller de reparació de vehicles

Interior d'un taller de reparació de vehicles

Els mecànics i planxistes santcugatencs preveuen que la crisi actual els començarà a afectar d'aquí a sis mesos. Els tallers consultats per Cugat.cat apunten que els seus clients ja comencen a tenir dificultats per pagar les reparacions i creuen que això anirà a més.

De tota manera, els mecànics de la ciutat recorden que durant aquests anys de bonança econòmica els seus negocis ja han patit una crisi, perquè molta gent ha preferit comprar-se un cotxe nou abans que reparar l'antic.

El responsable del taller Xamfrà, Francisco Martín, explica què passarà quan els arribi la nova crisi.

Francisco Martín

La crisi ja fa temps que la tenim. Però d'aquí uns mesos, quan la gent no tingui diners per comprar-se un cotxe nou, tampoc en tindrà per reparar.


Tot i que encara no ha arribat la crisi al sector de la mecànica, ja hi ha tallers a Sant Cugat que han començat a aplicar mesures. El taller Josep Casas, per exemple, presenta un pressupost perquè tothom pugui calcular prèviament si ho pot pagar. Ho explica el gerent del negoci, Josep Casas.

Josep Casas

Fem el manteniment dels cotxes que arriben però sempre fem pressupostos perquè la gent pugui comptar si pot pagar la reparació o no.


La crisi actual augmentarà les dificultats per pagar el cost de les reparacions. Pel contrari, fins ara els tallers han notat que la gent ha descartat fer reparacions molt costoses si es podia permetre comprar-se un cotxe nou. El gerent de Tallers Torné, Joan Torné, explica el motiu d'aquesta primera crisi que ja han patit.

Joan Torné

Donaven tants crèdits quan la gent tenia una reparació de 1.500 euros se'n compraven un de nou.





Els tallers consideren que la mesura més efectiva davant la situació de crisi és prescindir de personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.