L'Ajuntament es mostra satisfet amb les idees que han sortit del Fòrum d'Innovació


Temes relacionats

Pluja d'idees al Trade Center per omplir de contingut el Pla Local d'Innovació ( 3/des/08)

S'obre un procés participatiu per elaborar un pla d'innovació per a la ciutat (25/nov/08)


  • Comparteix:

Una seixantena de persones han participat aquest divendres a la segona i última jornada del Fòrum d'Innovació Tecnològica que ha organitzat l'Ajuntament amb l'objectiu de trobar idees pel Pla Local d'Innovació 2008-2012. El regidor de Societat de lnformació, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat que estan molt satisfets de com s'està elaborant aquest pla. Per a Puigneró, és important comptar amb els emprenedors locals perquè poden donar 'valor afegit' a aquesta iniciativa.

El Sant Cugat Trade Center ha acollit la segona jornada del Fòrum d'Innovació Tecnològica, que s'ha centrat en les noves tecnologies de la informació i la comunicació. L'acte ha comptat amb la presència del 'guru' de la innovació Alfons Cornella, que ha animat als assistents a aportar les seves idees més innovadores per tirar endavant aquest projecte municipal.

Per al regidor de Societat de la Informació, Jordi Puigneró, és important comptar amb la visió de tots els agents socials i econòmics del municipi perquè Sant Cugat esdevingui una ciutat innovadora.

Jordi Puigneró

Estem contents perquè molts santcugatencs han decidit venir a participar i aportar idees de valor afegit que en temps de crisi són molt útils.


Els santcugatencs i les entitats de la ciutat també poden participar en l'elaboració del nou Pla Local d'Innovació a través de l'espai virtual www.fit.santcugat.cat. En aquest web 2.0, que recollirà les idees dels ciutadans, s'hi actualitzaran a diari aportacions dels santcugatencs i les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.