Optimitzar els costos, proposta de la Cambra de Terrassa en temps de crisi


  • Comparteix:

Els consultors en gestió empresarial Remigi Palmés i Belarmino Rodríguez

Els consultors en gestió empresarial Remigi Palmés i Belarmino Rodríguez

Optimitzar els costos és la principal aposta de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa per reduir despeses en temps de crisi econòmica i preparar l'empresa per al futur. Aquest ha estat el tema a abordar a la cinquena xerrada de les sis del cicle de conferències que la delegació santcugatenca de la Cambra ha organitzat.

Una quinzena d'empresaris de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat ha assistit aquest dimecres a la conferència 'Com optimitzar els costos i preparar-se pel futur'. Les propostes d'optimització de costos s'han abordat pels ponents Remigi Palmés i Belarmino Rodríguez des de tres vessants teòriques. El consultor en gestió empresarial Palmés ha detallat que les dues primeres fan referència a videoestratègia i recursos humans.

Remigi Palmés

La primera és de videoestratègia, que vol dir visualitzar l'empresa en els propers anys per preparar-se a llarg termini. I la segona sobre com reduir els costos a nivell de recursos humans.




La tercera faceta teòrica fa referència a la gestió per processos, en el sentit que una decisió presa a un departament també afectarà als altres.




Palmés ha explicat que no s'han de reduir costos sempre al mateix departament.

Remigi Palmés

L'empresa pot reduir costos a un lloc o un altre, no hi ha la fórmula màgica que digui que sempre és personal, a vegades són estocs, a vegades finançament.








La benvinguda ha anat a càrrec del delegat santcugatenc de la Cambra de Terrassa, David Chaler.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.