La Cecot interpreta amb prudència la nova baixada de l'atur al juny


  • Comparteix:

La patronal vallesana alerta que encara no s'ha tocat fons

La patronal vallesana alerta que encara no s'ha tocat fons

La patronal vallesana Cecot veu amb 'alegria continguda' la baixada de l'atur al mes de juny a Catalunya, situada en un 3'3%. L'organització empresarial demana prudència a l'espera de la resolució de diversos expedients de regulació presentats i de la finalització dels contractes temporals generats per la temporada turística.

La Cecot alerta que la situació econòmica encara no ha tocat fons i, per això, prefereix la prudència en la interpretació de les dades d'atur conegudes aquest dijous, que indiquen que l'atur a Catalunya ha baixat per segon mes consecutiu. El secretari general de la patronal vallesana, David Garrofer, ha dit que els mesos d'agost i setembre seran encara 'molt complicats'. La preocupació de la Cecot es basa en la creença que després de l'estiu es resoldran diversos concursos de creditors i expedients de regulació d'ocupació que podrien provocar una nova destrucció de llocs de treball. A més, la patronal recorda que quan s'acabi la temporada turística es finalitzaran nombrosos contractes temporals que afegiran persones a les llistes d'atur.

Tot i les dades positives dels últims dos mesos, la Cecot considera que el país continua perdent activitat econòmica i empreses. La patronal creu que l'esforç pressupostari i les mesures aplicades fins ara pel govern no han tingut prou rendiment i eficàcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.