L'Obra Social Caixa Sabadell dóna 25.000 euros a entitats de la ciutat


  • Comparteix:

L'Ateneu santcugatenc, un dels beneficiaris de la subvenció de Caixa Sabadell

L'Ateneu santcugatenc, un dels beneficiaris de la subvenció de Caixa Sabadell

L'Obra Social de Caixa Sabadell destina un total de 25.500 euros a l'Ateneu Santcugatenc i a l'Orquestra Simfònica del Vallès. La primera entitat rebrà 10.000 euros per rehabilitar la seva façana. L'agrupació musical, de la seva banda, disposa de 15.500 euros per fer concerts participatius de música clàssica. La partida s'emmarca dins el conjunt d'aportacions destinades a accions socials que fa l'entitat des de l'any 1998.

En col·laboració amb el govern de la Generalitat, l'Obra Social de Caixa Sabadell ha donat prop de mig milió d'euros a 21 entitats catalanes. La xifra ha estat repartida entre projectes culturals, socials, educatius i mediambientals. Les comarques del Barcelonès, el Vallès Oriental i Occidental, l'Alt Empordà, el Gironès i la Selva han estat les beneficiàries de la subvenció que l'entitat bancària ha fet enguany.

Des de la seva institució al 1998, l'Obra Social de Caixa Sabadell ha destinat més de set milions d'euros a projectes d'assistència social i cultural, juntament amb la Generalitat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.