Josep Maria Gual: 'Sant Cugat és un model a seguir en matèria d'habitatge públic'


  • Comparteix:

Gual elogia la política d'habitatge de la ciutat

Gual elogia la política d'habitatge de la ciutat

La morositat, la sobreocupació i la pujada d'impostos són les qüestions que més preocupen als administradors de finques. Ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' el president del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona, Josep Maria Gual, que visitarà la ciutat aquest divendres en una trobada amb administradors de la comarca. Gual ha elogiat l'aposta del nostre municipi per l'habitatge públic.

Durant l'entrevista, el president del Col·legi d'Administradors de Barcelona, Josep Maria Gual, ha assegurat que Sant Cugat manté un estatus de ciutat que facilitarà mantenir les vendes de pisos, tot i la crisi. De la ciutat, Gual també n'ha destacat l'aposta per l'habitatge públic ja que considera que és el millor sistema per reconduir la crisi en el sector immobiliari.

Gual destaca la promoció pública d'habitatge que es fa a la ciutat.

Josep Maria Gual

Felicitem la política d'habitatge de Recoder. És la línia a seguir: cal implicar totes les administracions.


El president del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona també demana una rebaixa fins al 7% de l'IVA que han de pagar els propietaris per remodelar els edificis, ja que, diu, facilitaria el manteniment dels immobles.

Gual visitarà aquest divendres Sant Cugat on es reunirà amb una trentena d'administradors locals. És una de les visites periòdiques que el col·legi fa pel territori. El president de l'entitat explica els objectius d'aquestes visites.

Josep Maria Gual

Volem contactar amb els companys del territori per compartir neguits, dificultats i ajudar-nos mútuament.



La morositat, la sobreocupació i l'increment de la demanda de lloguer són les qüestions que actualment tenen sobre la taula els administradors de finques que es deriven de la situació econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.