Lluís Recoder: 'És el primer cop des que sóc alcalde que fem un pressupost amb menys diners que l'any anterior'


Temes relacionats

Tiren endavant els pressupostos del 2009 (19/gen/09)

CiU, ICV-EUiA i ERC aproven 136 milions d'euros de pressupost per afrontar la crisi (22/des/08)

El PP i el PSC diuen 'no' al pressupost de la ciutat del 2009 (22/des/08)


  • Comparteix:

Els pressupostos hauran de passar pel ple municipal

Els pressupostos hauran de passar pel ple municipal

L'alcalde diu a Cugat.cat que el pressupost municipal de l'any que ve serà inferior en xifres absolutes al d'aquest exercici per primer cop en els darrers 10 anys. Lluís Recoder ha explicat durant la seva entrevista mensual al grup de comunicació que els comptes de la ciutat pel 2010 seran de 'dos milions i escaig d'euros' menys que els d'enguany, que sumen 136 milions d'euros. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

L'alcalde és partidari que la ciutat i els santcugatencs siguin responsables de contenir i reduir la despesa ja que assegura que el 2010 'serà un any de molta austeritat'. Només s'escapen d'aquesta retallada, segons Recoder, les polítiques socials i la promoció econòmica, que afirma que són les prioritats del consistori. A més, l'alcalde ha afegit un tercer element que creu que s'ha de prioritzar i reforçar durant una crisi econòmica, que és la seguretat.

Lluís Recoder ha destacat a Cugat.cat que és el primer cop des que és alcalde que fa un pressupost inferior a l'exercici anterior.

Lluís Recoder

Jo sóc alcalde des de l'any 1999 i serà la primera vegada que em toca fer un pressupost que en xifres absolutes és inferior a l'any anterior.



Tot i això, l'alcalde creu que la retallada del pressupost municipal és inferior a altres municipis de l'entorn i ha reiterat que la ciutat estava preparada per la cojuntura econòmica actual.

Lluís Recoder

Serà un pressupost amb una retallada inferior als municipis del voltant perquè ens hem anat preparant.




Els pressupostos d'aquest any han arribat als 136 milions d'euros: 96 s'han destinat a l'apartat de despesa ordinària i 40, a inversió. L'equip de govern, format per CiU, i els grups d'ICV-EUiA i ERC van aprovar els comptes, mentre que el PSC i el PP han votat en contra dels pressupostos.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sant Cugat sempre el millor en tot. Ja cansem al personal.

joanet. Enviat el 28/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.