Pujol inaugura la seu del Banc Sabadell a Sant Cugat i destaca la importància d'impulsar el sector financer


Temes relacionats

Pujol anuncia a Sant Cugat que infrastructures com el quart cinturó o el túnel d'Horta són imprescindibles (18/jun/03)


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder, Jordi Pujol i el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, en l'acte d'inauguració de l'edifici Landscape

L'alcalde Recoder, Jordi Pujol i el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, en l'acte d'inauguració de l'edifici Landscape

El Banc Sabadell ha traslladat les diferents direccions de negoci a l'edifici Landscape Sant Cugat, propietat de la filial immobiliària del grup. Durant la inauguració de la nova seu, Jordi Pujol ha subratllat la importància d'impulsar l'àmbit financer per consolidar l'economia catalana.

La filial immobiliària de Banc Sabadell, Landscape, ha invertit més de 30 milions d'euros en aquest nou edifici del polígon Can Sant Joan que compta amb 26.000 metres quadrats. Una tercera part de l'espai l'ocupen diferents serveis del Banc, com la sala de tresoreria, i la resta es llogarà a altres empreses.

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, ha subratllat l'èxit que ha aconseguit Banc Sabadell al llarg de la seva història fins a convertir-se en el quart grup bancari espanyol. Segons Pujol, l'economia catalana necessita reforçar el seu sector financer per poder-se consolidar:

Jordi Pujol

L'estructura econòmica d'un país queda coixa si li falla la pota financera


Per la seva part, l'alcalde Lluís Recoder ha destacat que la situació privilegiada de Sant Cugat en l'eix de desenvolupament econòmic de Catalunya. Segons Recoder, l'arribada del Banc Sabadell és molt important pel municipi:

Lluís Recoder

Per la ciutat de Sant Cugat la presència del Banc Sabadell a casa nostra és un fet molt important


L'edifici Landscape ha incorporat les últimes tendències arquitectòniques per garantir la seva sostenibilitat, i les seves instal·lacions compten amb tecnologies punteres, com xarxes locals sense-fils, xarxes privades virtuals i comunicacions telefòniques sobre xarxes informàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.