La nova Federació de Comerciants demana més neteja i presència policial als carrers


  • Comparteix:

Egea reclama també mà dura contra la venda fraudulenta.

Egea reclama també mà dura contra la venda fraudulenta.

La Federació de Comerciants de Sant Cugat ha començat a caminar després de mesos de negociacions entre Sant Cugat Comerç i les diferents associacions de comerciants de la ciutat. La nova plataforma es fixa com a objectiu prioritari la millora de la neteja de carrers i la seguretat ciutadana i la lluita contra la venda fraudulenta als carrers.

La seva presidenta, Mª Eulàlia Egea, ha apuntat que és necessària una major dotació policial al centre que faci d'element dissuassori i alhora pugui combatre la venda fraudulenta que es produeix al carrer.

L'entitat té previst posar-se en contacte amb la regidoria de Comerç per acordar alguna mesura que eviti les vendes il.legals, entre d'altres aspectes:

Mª Eulàlia Egea

Ens agradaria que la policia actués com a efecte dissuassori. Voldríem veure agents passejant pels carrers. No hem vist encara els efectes de la policia de barri.


Egea també ha comentat que els carrers estan més bruts a l'estiu i que això deteriora la imatge de Sant Cugat. La presidenta de Sant Cugat Comerç considera que l'Ajuntament ha de posar fil a l'agulla en el tema de la brutícia al carrer:

Mª Eulàlia Egea

No sé si els carrers esta més bruts o es que netegen poc, però es dona una mala imatge del comerç i de la ciutat. Cal un reforç de la neteja.


La Federació de Comerciants de Sant Cugat està integrada per mig miler de socis, entre botiguers i associacions comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.