Sant Cugat guanya pes econòmic a la comarca


  • Comparteix:

La ciutat ha augmentat el seu PIB

La ciutat ha augmentat el seu PIB

El pes econòmic de Sant Cugat a la comarca ha crescut en els darrers cinc anys de manera continuada. El Producte Interior Brut (PIB) de la ciutat ha fet un increment, mentre que a la resta de ciutats de la demarcació de Terrassa, tret de Gallifa, l'índex ha disminuït. Són dades recollides a l'Anuari Estadístic del 2010 elaborat per l'Ajuntament de Terrassa, Foment de Terrassa i la Cambra de Comerç i Indústria de la cocapital vallesana.

El 2009, les ciutats de l'entorn van veure com l'índex que recull la producció de béns i serveis del territori queia. Mentre Rubí passava dels 1.174 milions d'euros de PIB del 2008 als 1.097 del 2009 i Terrassa ho feia dels 3.425 milions als 2.969, Sant Cugat creixia dels 2.082 als 2.135 milions. L'única localitat de la zona que també ha crescut en aquest període és Gallifa, amb uns 200 habitants.

El cap de l'Observatori Econòmic, Social i de la Sostenibilitat de Terrassa, Xavier Muñoz, ha apuntat a Cugat.cat algunes de les raons del creixement de Sant Cugat.

Xavier Muñoz

Sant Cugat és un municipi molt gregari de Barcelona i que ha desenvolupat molt el seu parc empresarial.





Aquest informe situa la taxa de PIB per càpita de la ciutat en un 0'02, la mateixa mitjana que Sabadell, Rubí i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.