Plena ocupació hotelera amb motiu del congrés de telefonia mòbil a Barcelona


  • Comparteix:

Els hotels de la ciutat, beneficiats pel congrés

Els hotels de la ciutat, beneficiats pel congrés

Els assistents al congrés de telefonia mòbil que se celebra aquests dies a Barcelona omplen totes les places hoteleres de la nostra ciutat. D'aquesta manera, es recupera l'impacte d'aquesta fira al municipi després que l'edició anterior comportés una davallada de la demanda d'habitacions. Mentre que la majoria d'establiments han mantingut les tarifes, alguns hotels han aprofitat la situació per augmentar preus.

El Mobile World Congress, que se celebra fins aquest dimecres a Barcelona, reuneix les multinacionals del món de la comunicació mòbil aplegant a la capital uns 55.000 participants. A diferència de l'any passat, totes les grans companyies del sector hi seran presents, cosa que ha fet créixer la demanda de llits tant a Barcelona com a municipis del voltant, entre ells Sant Cugat.

La directora de Qgat Hotel, Mireia Escura, ha explicat a Cugat.cat que aquest congrés aporta clients als hotels santcugatencs i que hi ha altres esdeveniments que també afavoreixen l'ocupació hotelera a la ciutat, com la Fira Alimentària i les curses al Circuit de Montmeló. Escura ha apuntat que s'ha de mantenir l'esdeveniment a la capital.

Mireia Escura

Aquest congrés i altres s'han de fer a Barcelona per la bona influència que tenen per als nostres interessos.



Tots els establiments consultats per Cugat.cat han assegurat tenir una ocupació del 100% durant la cita. La proximitat de Sant Cugat amb la capital i les bones comunicacions són la clau d'aquesta forta demanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.