Més de 200 comerços i empreses surten al carrer per vèncer la crisi en l'onzè Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

Més d'un centenar d'activitats animarà el Sant Cugat Actiu ( 3/mai/11)


  • Comparteix:

Les carpes ja omplen el centre de la ciutat

Les carpes ja omplen el centre de la ciutat

L'onzena mostra Sant Cugat Actiu arrenca aquest divendres amb la participació de més de 200 comerços, empreses i entitats de la ciutat. La fira, que per segona vegada s'escamparà pel centre del municipi, proposa un centenar d'activitats com xerrades d'emprenedors, demostracions de productes, desfilades de moda i degustacions gastronòmiques. La mostra, que s'inaugura aquesta tarda, s'allargarà fins diumenge, dia de la Botiga al Carrer.

Una fira contra el canvi climàtic, un espai d'emprenedors, un racó d'artesania, desfilades de moda, tastets gastronòmics, un supermercat des de la perspectiva d'una persona amb discapacitat, una mostra de motor i un espai jove. Aquestes són algunes de les propostes que farciran, des d'aquest divendres i fins diumenge, el programa d'actes de l'onzena mostra Sant Cugat Actiu. La fira, que per segona vegada permet als expositors vendre productes i que s'escampa pels carrers i places del centre, vol convidar els santcugatencs a descobrir la vitalitat de l'oferta comercial i empresarial. Ho explica l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Creiem que en moments difícils permetre la sortida al carrer és bo i mostra la potencialitat de la ciutat.


Enguany, la Botiga al Carrer s'integra a la fira i omplirà els carrers del centre diumenge. El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, preveu que serà tot un èxit.

Mercè Conesa

Creiem que en moments difícils permetre la sortida al carrer és bo i mostra la potencialitat de la ciutat.




L'onzena mostra Sant Cugat Actiu té com a lema 'Activa el sisè sentit' i vol subratllar les propostes encaminades a estimular les sensacions i les emocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.